Bedrijfsgebouwverzekering

Onze Bedrijfsgebouwenverzekering vergoedt schade aan gebouwen - inclusief bijgebouwen en terreinafscheidingen - ontstaan door brand, ontploffing, blikseminslag, neerslag, inbraak, omvallen van kranen, bomen e.d.

Deze verzekeringen is gericht op onder andere verkooppunten die actief zijn in de beton- en metselwerk, werkplaatsen en magazijnen, industriële productie-installaties, fabrieken, allerlei soorten workshops, inclusief opslag en warehousing. De dekking betreft een combinatie van brand op de werkvloer, diefstal, schade aan machines apparatuur, schade aan goederen, glasschade. Welke schades er worden gedekt, is afhankelijk van uw polis.

tag-line

Uw voordelen:

  • Uitgebreide adviezen voor bijzondere risico's.
  • Uitgebreidere dekking dan gebruikelijk in de markt: inductie, sneeuwdruk, hagelschade en hak- en breekwerk.
  • Meeverzekerd zijn kosten die nodig zijn voor het nemen van maatregelen om een schade te beperken of te voorkomen als deze zich voordoet of dreigt voor te doen.
  • Garantie tegen onderverzekering: jaarlijks passen wij het verzekerde bedrag en de premie aan met het percentage waarmee de bouwkosten volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek zijn gewijzigd. Dan weet u zeker dat u voldoende verzekerd bent.