Over Ons

Turkkol Adviesgroep is een jonge, dynamische organisatie die nieuwe wegen inslaat op het gebied van verzekeringen en makelaardij. Turkkol Adviesgroep is een onafhankelijke tussenpersoon, zo kunnen wij u de beste verzekering aanbieden die aansluit op úw wensen.

Onze Diensten


1. Verzekeringen

Ons bedrijf, dat door de samenwerkingsverbanden met tal van verzekeringsmaatschappijen en internationale brokers loopt, biedt de meest optimale verzekeringsoplossingen aan klanten. Tevens hebben wij een voorsprong op de concurrentie in termen van prijs en dekking.

Turkkol Adviesgroep is zakelijk en staat tevens in dienst van veel bedrijven en particulieren.

Risico's en verzekeringsmanagement: de bijzondere omstandigheden van risico worden vastgesteld en geïnitieerd door de verzekeringsmaatschappij. Na goedkeuring volgt zo spoedig mogelijk de voortzetting van het beleid.

Door de professionele aanpak van ons bedrijf, besparen wij onze klanten besteden veel inspanning en uren werk betreffende de verzekeringstransacties.

Turkkol Adviesgroep heeft exclusief voor haar leden een collectieve overeenkomst afgesloten met Zilveren Kruis Achmea. Profiteer nu van een interessant aanbod en uw zorg is altijd goed geregeld.

2. Money Transfer

De makkelijkste, snelste en veiligste manier om geld naar het buitenland te sturen met lage commissie.

  • Betrouwbaar: Alle activiteiten van de vennootschap zijn onderworpen aan de regelgeving. Al onze transacties worden uitgevoerd via banken die zich geheel aan de wet houden.
  • Lage kosten: We werken met de voordeeligste wisselkoersgarantie en met een zeer lage verwerkingsbijdrage. U kunt tot 90% besparen in vergelijking met uw bank.
  • Eenvoudig en toegankelijk: Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

3. Onroerend goed (Hypotheekadvies)

Het is voordelig om in Nederland een huis te kopen. Tevens biedt het verscheidenheid aan opties voor iedereen binnen het hypotheeksysteem. Dit vereist ook de kennis van een specialist. Turkkol Adviesgroep adviseert haar klanten op het gebied van onroerend goed en hypothecaire leningen. U dient te beschikken over veel documenten en u dient zich te houden aan veel voorwaarden en regels wanneer u denkt aan een nieuwe woning of aan het kopen van een onderzoek naar onroerend goed. Indien u een beslissing hoort te nemen over het kopen van een huis, kunnen wij u begeleiding bieden in het Turks.

4. Visum Turkije

Wie Turkije wenst te bezoeken dient te beschikken over een visum. Per oktober 2015 is het niet meer mogelijk om een visum bij de Turkse douane te verkrijgen. Ook zijn er lange wachttijden bij de douane voor het verkrijgen van een elektronische visum. Via Turkkol Adviesgroep verkrijgt u zeer eenvoudig, snel en tegen lage kosten een e-Visa.

Een ontmoeting met Turkkol Adviesgroep maakt uw leven eenvoudiger.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons bereiken op 020-412 06 07.