Voorwaarden visa voor Turkije

Het elektronische visum (e-Visa) vervangt per 17 april 2013 de visumsticker die bij aankomst in Turkije werd verkregen. Een e-Visa kan via de website van de Turkse overheid en bij Turkkol Adviesgroep worden aangevraagd. De diensten zijn vrijwel hetzelfde, echter vraagt de overheid om een betaling online, terwijl u bij ons de betaling contant of met iDeal kan verrichten. Daarbij dient u via de website van de e-Visa te downloaden, terwijl u bij ons een afgedrukte e-Visa ontvangt. Daarbij helpen wij u bij het selecteren van het juiste visumtype en zorgen wij ervoor dat de juiste gegevens worden opgegeven. Houdt u er wel rekening mee dat de e-Visa alleen geldig wanneer toerisme of handel het doel van de reis is. Voor andere doeleinden, zoals voor werk en studie dient u een visum bij de ambassade of consulaat aan te vragen.

Jaarlijks bezoeken ongeveer twee miljoen mensen uit de Benelux Turkije voor hun vakantie. De meeste mensen verkiezen een all inclusive reis. Een all inclusive service begint bij ons voor de e-Visa. Bij Turkkol Adviesgroep krijgt u niet te maken met een aanvraagformulier, vele vragen en een betaling met een credit card, etc. Wij helpen u en uw familie met de aanvraag voor een e-Visa zonder gedoe. Tevens is het mogelijk om e-Visa aan te vragen voor grote groepen. Meestal zijn visa direct verkrijgbaar waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat u kunt reizen.

De voorwaarden voor de e-Visa zijn verschillend per land. Echter zijn de eisen voor de Benelux eenvoudig: wie de Nederlandse, Belgische of Luxemburgse nationaliteit heeft, kan Turkije binnenkomen met een identiteitsbewijs en een e-Visa, voor zowel een vakantie als een zakenreis. Voor personen met een andere nationaliteit binnen de Benelux kunnen de voorwaarden verschillen.

tag-line

Voor verdere vragen:

Neem voor vragen, bij voorkeur, minstens drie maanden voor uw reis contact met ons op.