Zakelijke Verzekeringen

U weet dat zakelijke verzekeringen nodig zijn om uw bedrijf te beschermen tegen risico's die uw onderneming loopt.

U moet er namelijk niet aan denken dat u geen goede verzekering heeft afgesloten voor uw (bedrijfs)gebouw en u krijgt te maken met brand, diefstal, overstromingen, of erger nog; dat uw bedrijf failliet gaat door een grote bedrijfsschade.

De zakelijke verzekering beschemt u tegen risico's die zich op de werkplaats voor kunnen doen. Risico's kunnen vele gevolgen met zich meebrengen, zelfs een faillissement. Met een verzekering beschermt u uw werknemers, uw goederen en uw machines en behoudt u controle.

Om winst te maken heeft u bedrijfscontinuiteit nodig. Maar er zijn heel wat risico's die de continuiteit bedreigen; afnemers die niet betalen, leveranciers die niet of te laat leveren, brandschade, stormschade, inbraakschade, aansprakelijkheidsclaims etc.

U hoeft niet alle risico's af te dekken!

Wanneer u een Voordeelpakket aanschaft, bent u voor veel risico's verzekerd.

Maar welke zakelijke verzekeringen heeft u allemaal nodig?

Ons vak is u adviseren hoe u deze bedrijfsrisico's goed kunt beheersen en zonodig kunt verzekeren tegen de laagst mogelijke kosten.

Voordeelpakket bedrijven

Het Voordeelpakket voor bedrijven combineert vrijwel alle schadeverzekeringen die u nodig heeft voor de continuïteit van uw bedrijf. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger uw korting op de premie.

Met het Voordeelpakket kunt u uw onderneming verzekeren, tegen de schades waar men op kan komen, voor een voordelige prijs. Het interieur van uw winkel, uw bezittingen, uw klanten, uw medewerkers, alle roerende en onroerende goederen kunt u voor een lage premie beschermen.

De voordelen van een Voordeelpakket:

  • Verzekeringen optimaal op elkaar afgestemd.
  • Snelle schadeafhandeling.
  • Geen polis- en mutatiekosten.
  • U profiteert van kortingen.