Aanvullende Diensten

Naast verzekeringen biedt Turkkol Adviesgroep ook ondersteuning bij andere diensten. Dit kunnen wij doen doormiddel van goede samenwerkingen met deskundige bedrijven op de desbetreffende gebieden. Wij brengen u met volvertrouwen in contact met een van onze collega’s

Aanvullende Diensten

Letselschade

Letselschade Wanneer je letselschade hebt opgelopen is het van belang dat je de betrokken partij aansprakelijk stelt voor je schade. De tegenpartij kan de aansprakelijkheid voor jouw letsel – volledig, – gedeeltelijk of – niet erkennen. De aansprakelijkheid is vaak onderwerp van discussie, met name de toedracht van je (letsel)schade. Het aantonen van je letsel en het aansprakelijk stellen van een derde partij kan een complex traject zijn. Na een ongeval komt er vaak veel op je af. Het is daarom verstandig om een letselschade advocaat of jurist in te schakelen die jouw belangen behartigt. Zij geven je advies, berekenen je letselschade en claimen de opgelopen schade bij de aansprakelijke partij. Indien nodig kan een letselschade advocaat jouw zaak ook voorleggen aan een rechter.

Hypotheek

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Dan is het goed om te weten hoeveel u kunt lenen en wat de actuele hypotheekrente is. Dankzij onze goede samenwerkingen met assurantie kantoren die jaren lange ervaring hebben opgebouwd als het gaat om hypotheken, bent u verzekerd van professionele advisering.

Onroerende Goed

Turkkol Adviesgroep kunt u bijstaan ​​in de aanschaf, verkoop, huur of verhuur van onroerend goed.

Particulier en Zakelijke Krediet

Geld lenen wil je natuurlijk zo verantwoord mogelijk doen. Wij hebben een goede samenwerking met assurantie kantoren die voor jou de beste persoonlijke en zakelijke leningen op rente én voorwaarden vergelijken . Zo weet je zeker dat je de best passende lening afsluit. Bespaar eenvoudig op de rente door alle leningen te laten vergelijken.

Heeft u onze hulp nodig?

Neem Contact Op Met Ons

Bent u op zoek naar een deskundige tussenpersoon die u kunt aanbevelen bij het nemen van de juiste beslissing? U kunt op elk moment contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze agenten zullen binnen 1 werkdag op uw vragen reageren.

1 + 15 =

Open chat
Snel advies nodig?
Turkkol Adviesgroep
Hallo 👋🏻
U kunt uw vragen direct stellen via Whatsapp!