Over Turkkol Adviesgroep

Turkkol Adviesgroep onderscheidt zich van andere bemiddelaars in de verzekeringsbranche door het zeer brede aanbod van verzekeringen voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Zo vindt u altijd een product dat bij u aansluit. Turkkol.com is onze site voor het vergelijken en aanvragen van verzekeringen.

We bieden een scala aan polissen voor individuen, gezinnen en bedrijven

Verzekering voor meer dan 10 jaar

Turkkol onderscheidt zich van andere bemiddelaars in de verzekeringsbranche door het zeer brede aanbod van verzekeringen voor particulieren en bedrijven door heel Nederland. Zo vindt u altijd een product dat bij u aansluit. Turkkol.com is onze site voor het vergelijken en aanvragen van verzekeringen.

Onze Missie

Turkkol Adviesgroep staat voor een optimale klanttevredenheid en een sterke verbinding tussen de klant en ons. Deze missie heeft tevens onze prioriteit.

 

Onze Visie

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid de portefeuille gezond te houden jegens de verzekeringsmaatschappijen. Wij kiezen onze klanten met zorg om zo een duurzame consument-bedrijfsrelatie te waarborgen.

Als familiebedrijf garanderen wij de continuïteit en de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Verzekeringen

Agents

jarenlange ervaring

Wat we aanbieden

We voorzien onze opdrachtgevers van deskundig advies op maat op het gebied van verzekeringen, schadebehandeling en letselschade

Zet u & uw gezin in hoede handen

Neem Contact Op Met Ons

Bent u op zoek naar een deskundige tussenpersoon die u kunt aanbevelen bij het nemen van de juiste beslissing? U kunt op elk moment contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze agenten zullen binnen 1 werkdag op uw vragen reageren.

Open chat
Snel advies nodig?
Turkkol Adviesgroep
Hallo 👋🏻
U kunt uw vragen direct stellen via Whatsapp!