Bijzondere Verzekeringen

Bent u op zoek naar een deskundige tussenpersoon die u kan adviseren bij het maken van de juiste beslissing? Naast bijzondere en zakelijke verzekeringen bieden wij ook dekking voor bijzondere omstandigheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor hulp.

Bijzondere Pakketten

Juweliersverzekering

Als ondernemer werkzaam in de juweliersbranche krijgt u te maken met bijzondere risico’s. Juweliers zijn een geliefd doelwit van overvallen, ramkraken en andere vormen van diefstal. Aon adviseert u graag in de verzekeringsmogelijkheden die geheel bij uw situatie en wensen aansluiten. Zo krijgt u altijd een verzekering op maat.

Moskeeverzekering

Het verzekeren van een moskee vereist bijzondere kennis en kunde. Bij Turkkol Adviesgroep hebben we deze kennis in huis en helpen we moskeebestuurders graag met het verzekeren van de moskee. Of het nu gaat om schade, aansprakelijkheid of juridische bijstand, wij helpen u graag verder.

Verzekeringadvies nodig?

Neem Contact Op Met Ons

Bent u op zoek naar een deskundige tussenpersoon die u kunt aanbevelen bij het nemen van de juiste beslissing? U kunt op elk moment contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze agenten zullen binnen 1 werkdag op uw vragen reageren.

2 + 15 =

Open chat
Snel advies nodig?
Turkkol Adviesgroep
Hallo 👋🏻
U kunt uw vragen direct stellen via Whatsapp!