Zakelijke Verzekeringen

Verzeker uw bedrijf én medewerkers van de beste zorg. En profiteer van onze uitgebreide dekkingen en extra services voor gezondheid en inzetbaarheid.

Zakelijke Pakketten

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

eze verzekering beschermt jou en je bedrijf voor aansprakelijkheid voor schade aan anderen (letsel en schade aan zaken) die is veroorzaakt door jezelf, je bedrijf, je medewerkers bij het verrichten van de verzekerde bedrijfsactiviteiten of de door jou geleverde producten.

Bedrijfsgebouw

Bedrijfsgebouwenverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan je bedrijfsgebouw. Het gaat daarbij om schade door brand, storm, neerslag, overstroming, ontploffing, blikseminslag, inductie, lekkage, inbraak, inslag van hagelstenen, sneeuwdruk, een val of een botsing.

 

Bedrijfschade

Bedrijfsschadeverzekering

Deze verzekering vergoedt de bedrijfsschade die je bedrijf heeft. Dat is de vermindering van de bruto winst door een verzekerde gebeurtenis. De bruto winst is de omzet in de periode die op het polis blad is vermeld (uitkeringstermijn) verminderd met de variabele kosten in die periode.

Bouw- en montageverzekering

Bouw- en montageverzekering

Met een Bouw- en montageverzekering is onder andere schade aan het werk tijdens de bouwperiode verzekerd, ongeacht de oorzaak van de schade. Wij vergoeden je kosten van herstel of vervanging bij schade aan nieuwbouw, verbouwing of renovatie. 

Eigen vervoerverzekering

Eigen vervoerverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan je gereedschappen en handelsgoederen die wordt veroorzaakt als je ze zelf vervoert in een eigen vervoermiddel.

Garageverzekering

Garageverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen als gevolg van je werkzaamheden, en schade aan anderen die toegebracht is door je motorrijtuigen of die van je klanten als je ze onder je hebt voor reparatie of onderhoud. En je kunt kiezen voor verdere aanvullende dekkingen.

Goederentransportverzekering

Goederentransportverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan goederen die wordt veroorzaakt tijdens transport door een vervoerder. Je kunt deze verzekering afsluiten als doorlopende verzekering, maar ook voor een eenmalige zending.

Inventaris- en goederenverzekering

Inventaris- en goederenverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan de inventaris, de handelsgoederen en, als je huurder bent van het gebouw, het huurdersbelang. Het gaat daarbij om schade door brand, storm, neerslag, overstroming, ontploffing, blikseminslag, inductie, lekkage, inbraak en diefstal.

Rechtsbijstandsverzekering

Rechtsbijstandsverzekering voor bedrijven

Met deze verzekering krijg je juridische hulp en advies van specialisten van DAS bij een onverwacht conflict dat is ontstaan door het verrichten van activiteiten van je bedrijf of beroep. Ook krijg je een vergoeding voor de kosten van deze juridische hulp. Dit zijn onder andere proceskosten en kosten van onafhankelijke deskundigen.

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Verkeersschadeverzekering voor werknemers

Met deze verzekering ben je als werkgever verzekerd voor schade die jij en je medewerkers tijdens het werk oplopen bij een verkeersongeval.

Bij Turkkol raden we ondernemers aan om voor zichzelf het meest geschikte verzekeringspakket te kiezen.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan goederen van anderen die je vervoert.

Vrachtautoverzekering

Vrachtautoverzekering

Deze verzekering vergoedt schade door of aan je vrachtauto. De Wettelijke Aansprakelijkheids-verzekering (WA) is verplicht. Je kiest zelf voor aanvullende dekkingen.

Voor meer informatie en advies kunt u contact met ons opnemen.

Zakelijke bestelautoverzekering

Zakelijke bestelautoverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bestelauto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast kun je je verzekeren voor schade aan je eigen bestelauto. En je kunt kiezen voor verdere aanvullende dekkingen.

Zakelijke bromfietsverzekering

Zakelijke bromfietsverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bromfiets. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast kun je je verzekeren voor schade aan je eigen bromfiets. En je kunt kiezen voor verdere aanvullende dekkingen.

Zakelijke motorverzekering

Zakelijke motorverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je motor. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast kun je je verzekeren voor schade aan je eigen motor. En je kunt kiezen voor verdere aanvullende dekkingen.

Zakelijke personenautoverzekering

Zakelijke personenautoverzekering

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je auto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast kun je je verzekeren voor schade aan je eigen auto. En je kunt kiezen voor verdere aanvullende dekkingen.

Verzeker uw bedrijf en medewekers 

Neem Contact Op Met Ons

Bent u op zoek naar een deskundige tussenpersoon die u kunt aanbevelen bij het nemen van de juiste beslissing? U kunt op elk moment contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze agenten zullen binnen 1 werkdag op uw vragen reageren.

7 + 3 =

Open chat
Snel advies nodig?
Turkkol Adviesgroep
Hallo 👋🏻
U kunt uw vragen direct stellen via Whatsapp!