Particuliere Verzekeringen

Turkkol heeft een ervaren team van adviseurs die toegewijd zijn om u te helpen bij het samenstellen van een compleet verzekeringspakket voor u en uw gezin.

Particuliere Pakketten

Autoverzekering

Autoverzekering WA 

De verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je auto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht.

Autoverzekering WA + Casco Beperkt

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je auto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen auto door een aantal gebeurtenissen. Zoals brand en diefstal.

Autoverzekering WA + Casco Allrisk

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je auto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen auto.

Autoverzekering WA + Casco Inruilplus

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je auto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen auto.

Bestelautoverzekering WA

De verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bestelauto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht.

Bestelautoverzekering WA + Casco Beperkt

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bestelauto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen bestelauto door een aantal gebeurtenissen. Zoals brand en diefstal.

Bestelautoverzekering WA + Casco Allrisk

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bestelauto. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen bestelauto.

Zorgverzekering

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering voor zorg (basispakket) afsluiten. De Rijksoverheid bepaalt wat er in het basispakket zit. Een individuele zorgverzekering sluit u zelf rechtstreeks af met een zorgverzekeraar. Een collectieve verzekering sluit u af via uw werkgever of branche-, koepel- of ledenorganisatie. Met een collectieve zorgverzekering krijgt u bepaalde voordelen, zoals extra dekking en / of korting op de premie. Ook kunt u vaak gebruikmaken van programma’s ter bevordering van uw gezondheid of vitaliteit. Voor uitgebreide uitleg en assistentie kunt u contact met ons opnemen.

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Met deze verzekering krijg je juridische hulp van DAS bij een onverwacht conflict. Wij hebben hiervoor een overeenkomst gesloten met DAS. Ook krijg je een vergoeding van de kosten van deze juridische hulp. Bijvoorbeeld proceskosten en de kosten van onafhankelijke deskundigen.

Rechtsbijstandverzekering Verkeersdeelnemers

Met deze verzekering krijg je juridische hulp van DAS bij een onverwacht conflict als verkeersdeelnemer. Wij hebben hiervoor een overeenkomst gesloten met DAS. Ook krijg je een vergoeding van de kosten van deze juridische hulp. Bijvoorbeeld proceskosten en de kosten van onafhankelijke deskundigen

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering vergoedt schade als je als privépersoon per ongeluk iemand verwondt (letsel) of spullen van een ander beschadigt. En als je volgens de wet aansprakelijk bent voor deze schade.

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering WA

De verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bromfiets. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht.

Bromfietsverzekering WA + Casco Beperkt

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bromfiets. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen bromfiets door een aantal gebeurtenissen. Zoals brand en diefstal.

Bromfietsverzekering WA + Casco Allrisk

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je bromfiets. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen bromfiets.

Ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering

Deze verzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

Ongevallenverzekering Inzittenden

Deze verzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van een inzittende door een verkeersongeval met je verzekerde auto. Wil je deze verzekering bij ons afsluiten? Dan moet je auto ook bij ons verzekerd zijn. Dit is een aanvullende verzekering op je autoverzekering.

Ongevallenverzekering Opzittende

Deze verzekering keert een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden van een inzittende door een verkeersongeval met je verzekerde motor of bromfiets. Wil je deze verzekering bij ons afsluiten? Dan moet je motor of bromfiets ook bij ons verzekerd zijn. Dit is een aanvullende verzekering op je motor- of bromfietsverzekering.

 

Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering Basis

Deze verzekering vergoedt schade aan je woonhuis. Wij vergoeden schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, neerslag, overstroming, inslag van hagelstenen, storm, lekkage, aanrijding en omvallen van bomen. Schade door vallen en stoten is niet verzekerd. Wil je dat wel? Dan kan dat met de keuzedekking Allrisk.

Woonhuisverzekering Allrisk

Deze verzekering vergoedt schade aan je woonhuis. Wij vergoeden schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, neerslag, overstroming, inslag van hagelstenen, storm, lekkage, aanrijding, omvallen van bomen en schade door vallen en stoten.

Schadeverzekering

Schadeverzekering Inzittenden

Deze verzekering vergoedt schade aan inzittenden en hun spullen bij een verkeersongeval met je verzekerde auto. Wil je deze verzekering bij ons afsluiten? Dan moet je auto ook bij ons verzekerd zijn. Dit is een aanvullende verzekering op je autoverzekering. Is de schade door een andere verzekering gedekt? Dan geldt die verzekering.

Schadeverzekering Opzittende

Deze verzekering vergoedt schade aan opzittenden en hun spullen bij een verkeersongeval met je verzekerde motor of bromfiets. Wil je deze verzekering bij ons afsluiten? Dan moet je motor of bromfiets ook bij ons verzekerd zijn. Dit is een aanvullende verzekering op je motor- of bromfietsverzekering. Is de schade door een andere verzekering gedekt? Dan geldt die verzekering.

Motorverzekering

Motorverzekering WA

De verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je motor. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht.

Motorverzekering WA + Casco Beperkt

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je oldtimer (motor). De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen oldtimer door een aantal gebeurtenissen. Zoals brand en diefstal.

Motorverzekering WA + Casco Allrisk

Deze verzekering vergoedt schade aan anderen die wordt veroorzaakt door of met je motor. De verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht. Daarnaast ben je verzekerd voor schade aan je eigen motor.

Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Deze verzekering vergoedt hulp, schade of kosten als je op reis bent. De doorlopende reisverzekering is het hele jaar geldig. Je reis mag maximaal 60 dagen duren (standaard verzekerd). Verlengen naar 90 of 180 dagen is mogelijk.

 

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering Basis

Deze verzekering vergoedt schade aan spullen in je woonhuis. Wij vergoeden schade door onder andere brand, diefstal, inbraak, vandalisme, neerslag, overstroming, inslag van hagelstenen, storm, lekkage, aanrijding en omvallen van bomen. Schade door vallen en stoten is niet verzekerd. Wil je dat wel? Dan kan dat met de keuzedekking Allrisk.

Inboedelverzekering Allrisk

Deze verzekering vergoedt schade aan spullen in je woonhuis. Wij vergoeden schade door onder andere brand, diefstal, inbraak, vandalisme, neerslag, overstroming, inslag van hagelstenen, storm, lekkage, aanrijding, omvallen van bomen en schade door vallen en stoten.

Zorgverzekering voor u and uw gezin

Neem Contact Op Met Ons

Bent u op zoek naar een deskundige tussenpersoon die u kunt aanbevelen bij het nemen van de juiste beslissing? U kunt op elk moment contact met ons opnemen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Onze agenten zullen binnen 1 werkdag op uw vragen reageren.

6 + 14 =

Open chat
Snel advies nodig?
Turkkol Adviesgroep
Hallo 👋🏻
U kunt uw vragen direct stellen via Whatsapp!